Olden

Hvor kan jeg få kjøpt Olden og Olden Frisk?

Vi får stadig henvendelser fra forbrukere på hvor de kan få kjøpt Olden. Olden har primært listing i norsk dagligvarehandel på Vestlandet. Det vil si at vi i butikker som inngår i NorgesGruppen (Spar, Meny, Kiwi, Joker), Bunnpris og Coop Vest har frivillig listing på Vestlandet. Det betyr at butikkene har mulighet til å ta inn og selge våre produkter. Våre selgere jobber for å få så bred distribusjon av Olden som mulig, men ta gjerne kontakt med din lokale butikk og spør om de kan bestille inn. Ved etterspørsel øker også sannsynligheten for at du får din favoritt i din lokale butikk.

Nasjonalt frivillig listing (Meny):
Olden Frisk Eple

Regional frivillig listing i Vest (NorgesGruppen, Coop, Bunnpris):
Alle produkter - se produktoversikt her.

Olden er nå også tilgjengelig på Kolonial.no
Les mer i denne artikkelen!

Olden Frisk Eple er nå også tilgjengelig hos foodora market. Les mer i denne artikkelen

I tillegg har vi via vårt distribusjonssamarbeid med Hansa Borg Bryggerier mulighet for salg via deres utsalgssteder i Oslo og i Sarpsborg. Se informasjon om steder og åpningstider her.

Vi jobber selvsagt hardt for å komme tilbake som en nasjonal aktør på markedet! Våre selgere jobber for å få våre produktet ut i butikk og opplever at også kjøpmenn utenfor region vest ønsker våre produkter. Som nevnt tidligere; spør din lokale butikk for vi vet at ved økt etterspørsel øker også sannsynligheten for at vi får solgt produktet i enda flere butikker.

Tusen takk for at dere tar kontakt med spørsmål om hvor dere kan kjøpe våre produkter.

Med vennlig hilsen
Olden