Olden

Aktiviteter

Sommerferie i Norge?

I år er det mange som skal feriere i Norge. I Olden og Oldedalen er det vanligvis mange turister fra både inn-og utland. Vi ønsker at flere skal oppdage Nordfjord, og oppleve den fantastiske naturen rundt den lille fabrikken vår, og ellers i Nordfjord.

Visit Nordfjord - Briksdalsbreen

I Olden er det flere muligheter for camping, og på Yrineset kan en nyte fra utendørskafe ei iskald flaske Olden, og leie en kano om en ønsker en tur på Oldevatnet.

Visit Nordfjord - Riksveg 15

Ikke langt fra Olden ligger Loen. For turglade sprekninger anbefaler vi en tur på Skåla. Eller utfordre seg selv i Via Ferrata til Hoven. For de som ønsker en lettere tur i fjellet og nyte et godt måltid med fantastisk utsikt anbefaler vi også en tur til Hoven med Loen Skyflift. Fra Hoven kan se til Lovatnet, Skåla, Olden og utover i fjorden. Dersom du er i nærområdet, men mangler turklær anbefaler vi en tur innom Skogstad sine butikker i Olden eller Innvik. Se dere utvalg her.

Via Ferrata

Alt i en fjord. Kilden til unike opplevelser. Se mer på https://www.nordfjord.no/.

God sommer!

Ny kommunikasjon!

Vi kommer med nye smaker, nytt design og nye flasker, da er det også viktig å kommunisere dette. Noe av det som gjør Olden så unik er den fantastiske opprinnelsen. Olden er et naturlig mineralvann som er fullkomment urørt, med et balansert mineralinnhold og lavt saltinnhold. Derfor er essensen i vår kommunikasjon "kilden til noe godt". I seg selv er vann viktig for kroppen med tanke på nok væskebalanse, blodsukkernivå og det er naturlig rensende for kroppen. Kort sagt godt for kropp og sjel. Vi jobber hele tiden for å komme med nye gode smaker, og kvalitet på smak er veldig viktig for oss. Med våre smaker er Olden kilden god smak og mer smak. Vi ser selvsagt stolt av vår opprinnelse - kilden til spektakulær natur og opplevelser.

Olden - Kilden til noe godt

I forbindelse med innspilling av vår kampanje har vi vært så heldige å få låne klær fra Skogstad Sport. Lik som Olden har de blant annet fokus på kvalitet, miljø og sin opprinnelse. Skogstad Sport er en kjent norsk merkvare, og har sitt hovedkontor i Innvik ikke langt fra Olden. Vi ønsker å takke dem for det gode samarbeidet, og håper dere tar en titt på deres utvalg her

Sommerkarusell Gneist

Sommerkarusell - Gneist.org

Olden fortsetter som sponsor og drikkeleverandør for Head Energy Sommerkarusell. Dette er er et arrangment hvor Hansa Borg Bryggerier og Olden har hatt samarbeid over flere år. Etter målgang i år får deltakerne Olden og mulighet til å smake på nyhetene. I løpet av sommeren og til slutten av august vil det være 5 løp.

Har du lyst til å delta? Se informasjon og påmelding her